Cròniques 13/14-11-2021

Juvenils: CF Navata 0 – L’Escala 4
Partit on el joc l’ha proposat el Navata, hem aguantat fins el minut 42 que hem rebut un gol de rebot; a la segona part ens fan dos gols a pilota aturada i un gol de jugada. Estem orgullosos de l’equip on es comença a veure un equip de veritat, amb l’actitud mostrada avui els resultats no trigaran en arribar.

Cadets: CF Navata 1 – Base Roses 5
Un altre partit on no aconseguim corregir els nostres errors defensius.
Els equips rivals treuen petroli de la nostra feblesa defensiva, sobretot en jugades a pilota aturada.
Com equip hem jugat bastant bé, intentem sortir amb la pilota jugada des del darrera, avui el Base Roses ens ha pressionat molt a la sortida de pilota, però nosaltres hem continuat amb aquesta idea. A vegades no ens sortia bé però continuaven sortint de la mateixa manera. Molt contents amb els defenses per creure-hi i no renunciar-hi.
Hem jugat bé per bandes, arribant a dalt molt bé en diferents ocasions però de cares a gol no hem estat encertats. Podem dir que en control de pilota, sortida des del darrera i creació d’ocasions no hem estat malament, però ens ha faltat encert de cares a porteria, cosa que no preocupa ja que al final acabaran entrant. En resum, ens falta millorar molt defensivament.

Infantils A: P.U.F. 2 – CF Navata 3

Infantils B: CF Navata 2 – UE Figueres 8
El marcador no reflexa la realitat del partit, la primera meitat ha estat molt dolenta defensivament i ens han fet cinc gols. A la mitja part hem corregit algunes coses i hem sortit com si el partit tornés a començar, amb mentalitat de marcador en 0-0; l’equip ha sortit amb molt bona actitud i a jugar. Hem gaudit de varies ocasions per fer dos o tres gols més. Ens quedem amb la reacció de l’equip i les ganes de remuntar tot i el marcador en contra. Estem segurs que aquesta es la línia a seguir.

Alevins: CF Navata 2 – L’Escala 1 

Benjamins: UE Figueres 6 – CF Navata 0

PreBenjamins: UE Vilajuïga 2 – CF Navata 0
Partit molt disputat e igualat totes les parts, el partit per part dels nostres jugadors ha estat molt intens ja que, per diferents motius, tan sols teniem un canvi i han hagut de donar el 100% les quatre parts.
Hem tingut varies ocasions de gol però la pilota no ha volgut entrar. L’equip rival ha sabut aprofitar el cansament dels nostres jugadors jugant al contraatac que és com ens han fet els gols.
Resumint, molt content del joc que hem fet avui, es van notant els entrenament on comencem a desmarcar-nos i a buscar els espais. Continuarem entrenant amb ganes de millorar i divertir-nos.