Cròniques 20/21-11-2021

Juvenils: UE La Jonquera 6 – CF Navata 0
Partit contra un dels millors equips del campionat, molt superior a nosaltres, en cap moment varem tenir opcions però hem de felicitar als jugadors pel seu esforç i actitud durant tot el partit; aquest és el camí que hem de seguir.

Cadets: FC Borrassà 3 – CF Navata 2
Un altre partit on no aconseguim corregir els nostres errors defensius.
Els equips rivals treuen petroli de la nostra feblesa defensiva, sobretot en jugades a pilota aturada.
Com equip hem jugat bastant bé, intentem sortir amb la pilota jugada des del darrera, avui el Base Roses ens ha pressionat molt a la sortida de pilota, però nosaltres hem continuat amb la nostre idea. A vegades no ens sortia bé però continuaven sortint de la mateixa manera. Molt contents amb els defenses per creure-hi i no renunciar-hi.
Hem jugat bé per bandes, arribant a dalt molt bé en diferents ocasions però de cares a gol no hem estat encertats. Podem dir que en control de pilota, sortida des del darrera i creació d’ocasions no hem estat malament, però ens ha faltat encert de cares a porteria, cosa que no preocupa ja que al final acabaran entrant. En resum, ens falta millorar molt defensivament.

Infantils A:  CF Navata 1 – AE Roses 3

Infantils B: Descansa

Alevins: CE Llançà 8 – CF Navata 0
Exceptuant la primera part que hem acabat amb un resultat de 0-0, en tota la resta del partit ha faltat actitud i ganes de competir. Hem de millorar en intensitat i corregir les deficiències tant en defensa com en atac.

Benjamins: CF Navata 1 – Base Roses 5

PreBenjamins: CF Navata 1 – FE Figueres 14
Partit contra un equip molt superior a nosaltres amb tots els sentits.
Continuarem treballant per millorar i aprendre més, aquests tipus de partits ens ensenyen i ens fan ser més forts. Sempre amunt Navata !!!.