Cròniques 27/28-11-2021

Juvenils: CF Navata 2 – Vilamalla 4
Partit una mica condicionat per la manca de porter i haver de jugar amb un jugador fen les seves funcions.
La primera part, tot i estar bastant igualada, hem encaixat dos gols que es podien haver evitat amb un porter; aprofitem per agrair al jugador que s’ha posat sota els pals i ho ha fet tant bé com a pogut.
La segona part ha estat nostra i en qüestió d’un minut hem remuntat el partit posant-nos 2-2 però, un altre cop, la sort ha estat de l’equip visitant que ha marcat dos gols gairebé de rebot.
Molt orgullosos dels nostres jugadors ja que, tot i les adversitats, en cap moment han abaixat els braços.
Aprendrem dels nostres errors, lluitarem fins el final i ens farem cada dia més forts.

Cadets: CF Navata 1 – CF Perelada 8
Tot i el resultat, el partit en si, no ha estat dolent, els jugadors tota la primera part han jugat a futbol però defensivament cometem errors que paguem molt cars convertint-se en gol. Ens manca una mica més de contundència en l’apartat defensiu. Seguirem treballant.

Infantils A: Descansa.

Infantils B: CF Navata 1 – Porqueres 2
Un dels partits més complerts en el que va de temporada. Cada vegada l’equip juga millor i l’actitud és més bona. Grans estones de bon joc; per joc i ocasions la primera part mereixíem anar guanyant, ells ens han fet mal amb la velocitat dels seus puntes tirant pilotes llargues i a la contra, així han arribat els seus dos gols.
A la segona part ho hem intentat però sense encert, també ens ha faltat una mica de físic en els últims minuts. Ens falta ser més determinants a les dues àrees però anem millorant “adequadament”.

PreBenjamins: CF Navata 1- Bàscara 6
Partit bastant desigual les dues primeres parts, les dues últimes ens hem trobat més còmodes i hem entrat més en el partit tot i que ja era massa tard per donar-li la volta al marcador.
Seguirem treballant per millorar la manera de jugar i sortir més concentrats des de l’inici del joc.